Myskväll hos evelina

Heej!
Dagen har varit skitkul:D. Vi tog bussen till stallet halv nio och började med att rida. Det var jättekul! Det var som en bana som man skulle rida. Typ först slalom och sen ett hinder. Och jag måste bara säga att Pippis galopp är jättemjuk:). Galopperade inte på Totte, hann inte det, men traven var bra:P. Tog tyvärr inga bilder men kanske frågar evelina om jag kan lägga in hennes. Det verkade som om alla tyckte att det var kul. Det var bara en lite läskig grej som hände i slutet. Det var två banor och Pippi körde på den högra och Totte på den vänstra, men så bytte de bana en gång för att emma ville rida pippi på den vänstra också. Då red julia totte och han blev typ panikslagen när de kom ner till väggen så julia blev också rädd då så han typ skena och julia kastade sig av. Det var skitläskigtO.o men hon gjorde inte illa sig så mkt som tur var<3. Sen gick vi och grillade tsm med de andra. Sen följde vi med amanda och tittade på alla hästar och så... Haha det var jättekul, Gustav verkade faktiskt gilla att hjälpa till, Pontus försökte få hästarna i hagen att springa osv:P.
När vi var klara med allt så gick jag, Emma, Emma, Helene, Evelina, Julia, Sebbe, Gustav, Pontus, Linus och Calle för att vänta på bussen. Anne och Lillemor tog med sig några personer i sina bilar så vi hämnades lite grann genom att gå i vägen. Det var rätt kul att se deras reaktioner och sen vid busshållplatsen så började alla kasta snöbollar. Jag lyckades med att inte få en enda på mig:D. Evelina hade inte riktigt lika mycket tur... Hon fick rätt många på sig och blev nerknuffad i diket xD.

 

Ikväll blir det att dra hem till evelina och käka pizza och titta på Let's Dance. Julia ska också dit. Det blir också väldigt kul:).



Den officiella brislåten


Kommentarer

Kommentera här:

Namn:
Tryck här om du kommer tillbaka

E-postadress: (publiceras ej)

Vad heter din blogg?

Vad har du på hjärtat då?:

Trackback
RSS 2.0