svar på några frågor

Klara 
har du pojkvänn?
vad tycker du om din klass?
vad tycker du om björkvallsskolan?
du pratar mycket om popularitet och så, om du fick välja hade du velat byta kompisar och bli populär eller inte?
kram på dig

1. Nej jag har inte pojkvän men jag har träffat en som det kaanske kan bli nåt med.
2. Jag gillar min klass även om det kan vara svårt att ta plats eftersom att alla är så tävlingsinriktade och gärna skriker svaren rätt ut:P. Men alla är snälla så jag trivs ändå bra.
3. Njaa, det är lite svårt att säga. Jag gillar absolut inte maten och nu har det varit en massa stölder så det känns ju inte så bra. Men vi har ändå vissa bra lärare och man känner sig inte otrygg på nåt sätt. Så det är lite blandat.
4. Nej det hade jag inte. Jag gillar mina kompisar som jag har nu och de får mig alltid att bli glad när det har hänt nånting osv. De kan bli liite flamsiga ibland men det är bara som de är.
Jag tycker bara att det är så dåligt att man jämt är så himla indelade och att man måste vara "rätt" för att vara populär iallafall i skolan. Jag tycker att man borde tänka mindre på vad folk har för kläder m.m.

Hoppas att det svarar på dina frågor och kram på dig också:).


Förstår inte mig själv...

Heej!
Jag förstår verkligen inte mig själv ibland... Jag säger att jag ska börja blogga bättre men så gör jag inte det. Jag får börja tvinga mig själv xD.

Dethar varit väldigt lugnt de senaste veckorna men nu kommer allting på en gång. Jag har ett prov nästa torsdag och samma dag så har jag ett hemprov som ska in. Och dan innan så har jag ett engelska prov. Jag fattar inte varför lärarna inte kan sprida ut det lite mer:P.

Idag sa jag till Magda (syslöjdsläraren) att jag vill vara med och planera modevisningen på avslutningen så nu är jag med och planerar och så ska jag gå själv. Det blir förhoppningsvis kul:).


Nästa fredag är det bal och det ser jag fram emot. Det ska verkligen bli jättekul:D. Min klänning köpte jag på bikbok och jag tycker verkligen att den är jättefin:):). Lägger in en bild här nedanför.

Säg gärna vad ni tycker:).


Nu ska jag fotsätta titta på top model.
Byye

Börjat på en... bok

Heej!
Fick helt plötsligt lust att blogga. Det kanske var bra att ta en paus på några dar.

Igår spelade vi skol-dm och det gick jättebra i slutspelet. Vi vann alla fyra matcher med 1-0 3-0 5-0 och 2-0. Sen fick vi möta arlanda i kvartsfinalen och efter det tio minutrarna så stod det 1-1 så det blev straffar. De satte sina två första och vi missade våra. Sen missade både de och vi tredje. De missade sin fjärde så det betydde att om vi satte våra två sista och de missade sin sista så skulle det bli lika och det skulle bli fler straffar. Det var jag som skulle lägga vår fjärde och jag fintade bort målvakten och lobbade bollen på backhand in i... Stolpen. Så de vann tyvärr men det var en bra match ändå.

Sen när jag kom hem så började jag skriva på en bok. Jag har hittills skrivit fyra sidor, så vi får se hur det går. Hoppas att det kan bli nånting av den iallafall. Men vi får se. Jag kanske skriver ner första kapitlet här sen när det är klart. Men då vill jag ha kommentarer om det. Jag vill veta vad ni tycker.

Nu, bara för kul, så tänker jag ha frågestund. Ni får till nästa fredag på er och jag ska svara så ärligt som jag kan på frågorna om jag inte känner att det är för personligt.
Såå fråga på bara.

Nu tittar jag på nån värdelös komedi på femman om nån hockeyspelare som har börjat spela golf eller nåt sånt. Som jag sa, värdelös. Värsta b-komedin, den är liksom inte rolig.
Om man vill se nånting riktigt roligt så ska man se "modern family" på fyran klockan halv tio på fredagar. Skitkul!

Asså jag har funderat på en sak. Hur kommer det sig att vissa personer är jättepopulära och vissa inte är det? Jag menar, vad är det som bestämmer om man är populär eller inte? Jag tycker att det är rätt konstigt faktiskt. Men det är bara jag. Säg gärna vad ni själva tycker. Det blir mycket roligare att blogga om man får kommentarer.

Nej, nu ska jag hitta på nåt annat kul att göra.
Byye


En bild som jag fixade i picasa för en stund sen

Jag har tröttnat...

Heej!
Jag måste erkänna, jag har för ögonblicket tröttnat på att blogga. Jag vet faktiskt inte varför... Det känns inte som om det är särskilt kul längre. Jag ska nog ta en liten paus och se ifall lusten att blogga kommer tillbaka.
Såå
Byye för ett tag

Lillasyrran har skaffat blogg

Heej!
Jo, rubriken stämmer. Min lillasyrra har skaffat blogg hon också och hon är bara tio (fyller elva om 5 dar). Jag undrar verkligen varför.
Jaja strunt samma.

Idag har det varit väldigt lugnt. Jag vaknade runt tio och hjälpte Andrea att fixa sin blogg. Sen åt jag frukost och duschade. Sen skulle jag ha städat rummet men det orkade jag inte så jag måste göra det nu istället. Inte så kul men det går väl på typ en kvart så efter det tänker jag titta på film.

Nu måste jag som sagt dra och städa rummet.
Byye

Så himla trött...

Heej!
Jag är såå himla trött. Jag sov fyra timmar inatt. Jag tänker inte skriva nåt långt inlägg för det orkar jag inte. Ville bara skriva lite så att jag inte skulle känna att jag typ dissar bloggen på nåt sätt.

Jag hade iallafall jättekul tillsammans med tjejerna igår.
Byye

RSS 2.0