Matte och No

Heej!
Jag hinner inte skriva nåt långt inlägg just nu men skriver kanske lite mer sen.

Idag var jag nästan lika trött som igår men inte riktigt. Jag har faktiskt inte gjort så mkt förutom att fixa med bloggdesignen. Säg gärna vd ni tycker;).
Det var väl typ det som jag skulle skriva. Nu ska jag plugga lite matte och no.
Byye

Låångt inlägg

Heej!
Idag kommer det nog bli ett ganska långt inlägg. Jag tänkte hitta nån fin låt och skriva ner texten och sen så ska jag skriva in två matteproblem som jag och mina kompisar inte var tillräckligt smarta att lösa.

Jag har varit vääldigt trött idag, men känner mig lite piggare nu. Sitter i soffan med datan i knät och ska titta en stund på SSL, AIK - Täby. De skulle ha visat Storvreta - Warberg men tydligen inte... Det blir kul iallafall. Sen om en timme ska jag åka ner till träningen. Är jättetaggad:D. Har liksom känts lite konstigt med en innebandyfri helg.

Jag var ju på filmen Klara igår och den var faktiskt rätt bra. Mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Och det var rätt kul att gå med de ifrån stallet.

Annars idag så har det inte hänt så mycket... Jag skriver in matteproblemen och om ni löser en eller båda så skiv gärna svaret så ska jag se om ni har rätt:).


Problem 1
Fyra kaniner äter tillsammans tre morötter om dagen. Hur många morötter kan tre kaniner äta på fyra dagar? Vi utgår från att alla kaniner äter lika mycket varje dag.


Problem 2
Tre kompisar kommer bärande på en 19m lång flaggstång i en stadsdel, där alla gator är 7m breda och skär varandra vinkelrätigt. Kan de vika om ett hörn med stången om stången ska bäras vågrätt?

Försök klura ut dem:).

Jag tänker skriva en låt av Justin Bieber och en av Queen. Rätt stor skillnad jag vet men jag är allätare;).

Where are you now? - Justin Bieber

Where are you now?
When I need you the most?
Why don't you take my hand?
I want to be close

Take my hand and walk with med

Where are you now?
When nothing is going right
Where are you now?
I can't see the light

So take my hand and walk with me

Show me what to be
I need you to set me free

Where are you now?
Now that I'm half grown
Why are we far apart
I feel all alone

Where are you now?
When nothing is going right
Where are you now?
I can't see the light


Show must go on - Queen

Empty spaces - what are we living for
Abandoned places - I guess we know the score
On and on
Does anybody know what we are looking for

Another hero - another mindless crime
Behind the curtain - in the pantomime
Hold the line
Does anybody want to take it anymore

The show must go on
The show must go on
Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on

Whatever happens - I'll leave it all to chance
Another heartache - another failed romance
On and on
Does anybody know what we are living for
I guess I'm learning
I must be warmer now
I'll soon be turning round the corner now
Outside the dawn is breaking
But inside the dark I'm aching to be free

The show must go on
The show must go on - yeah
Ooh inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on

My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly - my friends

I'll top the bill
I'll overkill
I have to find the will to carry on
On with the
On with the show

The show must go on, go on, go on, go on

Jag tycker att den här låten är jättefin. Freddy Mercury skrev den när han fick reda på att han hade AIDS och inte skulle överleva.

Jag tänker skriva ner några andra låtar som jag rekommenderar:

Tears in heaven - Eric Clapton
Fireflies - Owl city
Falling Behind - Dead by april
Mad - Ne-Yo
Miss independent - Ne-Yo
My heart will go on - Celine Dion
One blood - Terence Jay
With you - Chris Brown
One less lonely girl - Justin Bieber

Sen finns det många många fler låtar som jag gillar men det här är några få.

Nu ska jag avsluta och packa inför träningen.
Byye






Harry Potter-maraton och bio med stallet

Heej!
Gårdagen blev väldigt lyckad måste jag säga! Gick hem till Julia vid halv tolv ungefär och vi började titta på Harry Potter 1 direkt. Det var jättekul att se hur de blev större och större i varje film. Asså det har man ju sett förut såklart men det var kul att se det på rad:P. På eftermiddan kom mamma och pappa förbi. De hade varit i affärn och köpt chips och power king åt oss. Sen tog vi en liten paus när vi åt middag men det gjorde ändå inte så mkt.
Vi var klara runt fyra, halv fem på morronen, trots att vi började runt tolv xD. Men det var skitkul och jag är faktiskt rätt pigg iallafall.

Just nu sitter jag i soffan och en repris på körslaget började nyss. Tror inte att jag tänker följa det faktiskt. Kanske blir att man slötittar nån gång...
Om ett tag så ska jag följa med mamma och Andrea ner till hallen och titta på en av deras matcher i bbk-cupen. Ska bli kul, har inte sett Andrea spela riktig match på jättelänge. Hoppas bara att det går bra... De skulle möta tre rätt bra lag om jag kommer ihåg rätt. Jag är säker på att de ska möta storvreta men de andra två kommer jag inte ihåg.

Sen ska jag in till filmstaden och titta på bio tillsammans med stallet. Det är en film som heter Klara och den är baserad på ett par ungdomsböcker som handlar om en tjej som heter just Klara. Den verkar vara rätt bra faktiskt. Vi ska samlas inne på filmstaden klockan sex. Får se vilken buss jag ska ta in...

Nu tänker jag försöka få min mail att öppnas. Får se hur det kommer gå, det har inte funkat innan...
Byye



En bild ur filmen Klara



Myskväll hos evelina

Heej!
Dagen har varit skitkul:D. Vi tog bussen till stallet halv nio och började med att rida. Det var jättekul! Det var som en bana som man skulle rida. Typ först slalom och sen ett hinder. Och jag måste bara säga att Pippis galopp är jättemjuk:). Galopperade inte på Totte, hann inte det, men traven var bra:P. Tog tyvärr inga bilder men kanske frågar evelina om jag kan lägga in hennes. Det verkade som om alla tyckte att det var kul. Det var bara en lite läskig grej som hände i slutet. Det var två banor och Pippi körde på den högra och Totte på den vänstra, men så bytte de bana en gång för att emma ville rida pippi på den vänstra också. Då red julia totte och han blev typ panikslagen när de kom ner till väggen så julia blev också rädd då så han typ skena och julia kastade sig av. Det var skitläskigtO.o men hon gjorde inte illa sig så mkt som tur var<3. Sen gick vi och grillade tsm med de andra. Sen följde vi med amanda och tittade på alla hästar och så... Haha det var jättekul, Gustav verkade faktiskt gilla att hjälpa till, Pontus försökte få hästarna i hagen att springa osv:P.
När vi var klara med allt så gick jag, Emma, Emma, Helene, Evelina, Julia, Sebbe, Gustav, Pontus, Linus och Calle för att vänta på bussen. Anne och Lillemor tog med sig några personer i sina bilar så vi hämnades lite grann genom att gå i vägen. Det var rätt kul att se deras reaktioner och sen vid busshållplatsen så började alla kasta snöbollar. Jag lyckades med att inte få en enda på mig:D. Evelina hade inte riktigt lika mycket tur... Hon fick rätt många på sig och blev nerknuffad i diket xD.

 

Ikväll blir det att dra hem till evelina och käka pizza och titta på Let's Dance. Julia ska också dit. Det blir också väldigt kul:).



Den officiella brislåten


21 på idrotten

Heej! Jag hann inte blogga igår så då berättar jag om igår idag istället. Dagen började med nationellt prov i engelska, uppsats. Det kändes som att det gick rätt bra faktiskt, fast engelska är ju typ mitt bästa ämne så... Sen tog jag 12.05 bussen in till tandläkaren. Jag hade inga hål som tur var. Sen gick jag till pappas jobb och väntade på att Anna och hennes syrra skulle komma in så skulle vi gå på stan. När de kom in så började vi med att gå till skopunkten och där köpte jag ett par svarta högklackade skor. Sen gick vi till din sko men där hitta vi ingenting. Efter det gick vi till intersport för jag skulle köpa ett par converse. Eller okej, pappa betalade men ändå:P. Det blev ett par vita iallafall. Sen kom jag hem och åt middag, sen drog jag och pappa ner till samlingen. Vi skulle spela match mot storvreta och den slutade väl inte direkt särskilt bra xD. Närmare bestämt så förlorde vi med 2-9. Men det är ingenting att deppa över. De skulle ändå ha vunnit serien och vi kom trea så det slutade bra ändå;). Idag var det rätt lugnt. På idrotten hade vi helsal så vi delade upp oss lite. Jag, Helene och Anna spelade 21 och det var kul. Sen kom jag hem och runt tjugo i fyra så följde jag med mamma ner till idrottshallen och fritidsgården för jag skulle möta pappa och så skulle vi titta runt lite på fritidsgårdens påskmarknad. Vi köpte en disktrasa med påskmotiv på, en påse med marsipanägg, lite fika och jag köpte ett lypsyl för 5kr. Sen gick jag upp till 99ornas träning och då fick jag visa hur man skjuter slagskott. Tjejerna var jätteduktiga. Just nu gör jag ingenting speciellt. Imorron blir det ridning med klassen och det ska bli jätteroligt:D. Det kommer bli som en idrottsdag för först ska vi rida och sen ska vi grilla där. Och så får vi sluta tidigt också, redan halv tolv, nice!;) Nu börjar jag få huvudvärk så jag ska avsluta nu.
Byye


Äcklig husmanskost

Heej! Hemkunskapen idag var hemsk! Vi skulle laga husmanskost och då tänkte jag " ah men gott, köttbullar och sånt" men det var det inte. Det var isterband, fläskkorv och rotmosO.o skitäckligt rent ut sagt. Min grupp gjorde rotmos och fläskkorv och den där fläskkorven är ingenting som man glömmer i första taget. Jag tog bilder men nu får jag inte in de på datan så ni får se lite senare. Just nu tittar jag på simpsons. Jag ska plugga lite matte också men det gör jag sen. Annars blir det väl rätt lugnt tror jag. Har inget speciellt att göra idag. På lördag blir det Harry Potter maraton med Julia och kanske Evelina också. Nu orkar jag inte skriva mer. Byye

Träning ikväll

Heej! Idag var jag såå himla trött hela dan. Helt seriöst jag trodde att jag skulle somna på typ varenda lektion. Menmen man har sina bra och dåliga dar inte så mkt att göra åt. Förresten så har jag kommit på en sak... Jag blir typ halvdeppig varje gång jag tänker på att jag är singel. Är inte det lite konstigt? Asså jag menar man har ju fan hela livet på sig att hitta en kille det är lugnt liksom, men nejnej jag ska absolut gå och bli deppig varje gång jag tänker på det. Jag tänker börja leva i en fanatsivärld tror jag. Där man kan få allting man vill ha och så, eller... Det vill jag nog inte... Jag gillar att leva i verklighet även om det suger ibland. Nu tänker jag sluta filosofera och börja snacka om verkliga saker. Ikväll blir det innebandyträning mellan 20.00-21.30. Skönt att det är en och en halv timme och inte bara en. Man hinner inte särskilt mycket på bara en timme. Då är det typ "nu gör vi två övningar och så hoppsan klockan var visst redan tjugo i nu spelar vi match. Det blir liksom mycket roligare om man får en halvtimme till då slipper man stressa. Jag märkte nyss att jag bara babblar på men jag kan försvara mig med att jag, som jag sa, är väldigt trött så jag orkar liksom inte skriva nåt vettigt. Nej nu tänker jag fixa lite med bloggen. Byye

Grease 2 med lillasyster

Heej! Har haft det skiittråkigt hela dan typ bara suttit och läst. Vaknade rätt sent och det var skönt men som sagt, jag har haft väldigt tråkigt. Just nu sitter jag och tittar på Grease 2 tillsammans med Andrea. Jag gillar tvåan bättre än ettan faktiskt... Vet inte varför:P. Jag kommer faktiskt inte på så mkt mer att skriva. Nån som gillar min nya design?:P Eller ska jag ändra den? Säg vad ni tycker eller om ni har nåt förslag på hur jag ska fixa den:). Tycker nån att jag ska ha frågestund förresten? Jag kanske väntar ett tag med det... Nej nu finns det verkligen inget mer att skriva. Byye

Vinst mot FBC

Heej!
Vaknade imorse och kände mig rätt pigg. Städade rummet, åt lunch och åkte sen ner till samlingen. När vi satt i bilen på väg in till allianshallen så sa pappa att vi bara var sju utespelare (!) och då blev det lite konstigt... Fast det visade sig funka väldigt bra iallafall.
Matchen började och jag fick in 1-0 på retur. Vi lyckades hålla 1-0 perioden ut men sen kvitterade FBC efter bara typ tre minuter in i andra. Sen gjorde anna tror jag det var 2-1 och sen kvitterade de igen. Men efter det drog vi ifrån och anna gjorde två mål till, jag gjorde ett mål och anna-maria gjorde ett. Slutresultatet blev alltså 6-2 till oss och gud vad det kändes bra efter:D. Jag lyckades göra två mål och det har jag inte gjort på huur länge som helst. Nu ska jag läsa matchreferatet så...
Byye


                    vs.                  

Freeedag!

Heej!
Jag säger precis som förra veckan, äntligen fredag! Den här veckan har gått såå segt. Fast just den här dagen gick rätt snabbt fast det kanske bara var för att vi slutar tidigt på fredagar. Vi började iallafall med 100 minuter so och vi gjorde nåt arbete som tydligen var väldigt viktigt för betyget i geografi. Hoppas att det gick bra. Eftersom att den är så lång så har vi lunch efter och sen idrott. Idrotten var jättekul:D. Vi gjorde nån grej där det stod två plintar med en upp och ner vänd bänk emellan fast asså ovanpå om ni fattar:P. Sen ovanpå bänken så stod det koner och de skulle man skjuta ner med hjälp av bollar. Man hade sin egen sida så man fick inte komma så nära. Det var jättekul fast jag fick en boll i ögat av Gustav:P de var ju mjuka iallafall xD.
Svenskan var dryyg. Vi svarade på en massa frågor om ett stycke ur Odyssén. Visst sånt kan vara rätt intressant men inte sådär.

Det första jag gjorde när jag kom hem efter att ha tittat en stund på Bolt med min lillasyster var att ta en skål med hallonglass. Sjukt gott! Det är tur att jag oftast har match på helgerna annars skulle jag väga typ ett ton xD. Okej det är tur att jag har mycket träning i veckorna för jag ääälskar ostmackor:P.

Ikväll blir det mys med familjen. Ska snart äta hamburgetallrik och vi har köpt såna där jättegoda friscobröd eller vad de nu heter. Sen till ikväll har vi pringles och kinapuffar. Gött!

Just nu tittar jag på top model och det är snart utröstning. De är i Kina. En av grejerna jag ska göra innan jag dör är att åka till Kina.
Andra saker jag ska göra innan jag dör är att:
Ge en bitchslap (vill veta hur det känns)
Slänga en drink i ansiktet på nån (ser alltid så kul ut på film:P)
Åka till USA och Frankrike

Ge gärna kommentarer om vad ni vill göra innan ni dör:).
Nu ska jag göra lite andra grejer
Byye


Ska jag byta till den här som header?

Glömde...

Heej!
Jag kom precis på att jag glömde att berätta om träningen igår. Pelle kom igår igen och det var kul. Det gick faktiskt rätt bra för mig. Sen när jag kom hem så sa pappa att Pelle tycker att jag skjuter jättebra:D. Det blir man allti lika glad av att höra. Det var bara det jag tänkte säga:p.
Byye




Ääälskar Zone! De har jättebra grejer och deras klubbor är jättebra. Jag har zone innebandyklubba, hårband och svettband:P. Ni borde faktiskt prova:D.

Snodd skåpnyckel och nervässad penna

Heej!
Igår kväll ställde jag väckarklockan på halv sex eftersom att jag skulle duscha. Men, morgontrött som jag är, så somnade jag självklart om och vaknade klockan sju igen. Men som tur var så var det inte så smutsigt så det var lugnt. När jag gick upp och åt frukost så kände jag mig ändå rätt pigg. Men, när jag var inne i badrummet så hörde jag lite dunsar och så hörde jag mamma och pappa säga typ "men vad gör du" och när jag kom ut så visade det sig att min lillasyster hade svimmat. Bara i nån sekund men ändå. Hennes klass skulle ta stelkrampssprutan idag och hon är spruträdd. Men det fixade sig för de skulle ta sprutan kvart över åtta men hon kunde få komma dit lite tidigare och ta först och då kunde pappa följa med. Det var tur känns det som. Hon var jätteorolig att hon skulle svimma igen. Menmen... Det är sånt som händer.
Det var en ganska lugn dag i skolan fram till svenskan. Då skulle vi fortsätta med grupparbetena och Linus vässade ner min penna så att nu är den inte längre än kanske 3cm:P. Sen tog han min skåpnyckel utan att jag märkte det. Haha han måste gilla att driva med folk.


Nu tittar jag på ztv medan jag väntar på att Joey ska börja. Är det bara jag som gillar Joey och Vänner?:P Haha de två och 2 and a half men är ju bästa programmen:D.

Nu ska jag ta nåt att äta eller dricka. Nån som tycker att jag ska ha frågestund? Säg till då:P. 
Byye

 

                             


Titta på den brunhåriga:P Snyygg:D

Hittade bilder

Nu fick jag in bilderna från mobilen så här får ni:P



Bullarna från igår


En bild som min kompis tog idag


Avslutar med min hamster Sebbe^^

Byye

 


Ridning + innebandy

Heej!
Idag har det varit rätt lugnt. Vi som har franska fick sluta tidigare för att läsen var inställd så vi frågade om vi fick jobba hemma istället. Så jag slutade kvart över ett istället för klockan tre.
Jag hade mina nya leggings på mig idag och det var några som tyckte att de var coola:).
Just nu sitter jag och bara tar det lugnt. Ska väl plugga lite franska snart eftersom att det var villkoret för att få sluta tidigare. Senare har jag först ridning och jag måste vara i stallet klockan fem. Sen kommer pappa och hämtar mig så är det bara hem och packa sen dra till träningen. Pelle kommer kanske idag igen och hjälper till. Det har faktiskt varit bra när han har varit med. Jag har börjar skjuta mycket bättre sen han kom. Jag tror att Krogell ska komma nån till gång och ha fys igen... Hoppas att jag inte får samma träningsvärk som jag hade förra gången xD.
Jag har inte så jättemkt tid över på onsdagar har jag tänkt på... Fast snart börjar vi träna innebandy bara en gång i veckan och det kmr att bli på tisdagar så då kommer jag få mkt mera tid över.
Nu kommer jag inte på nåt mer jag ska skriva.
Byye


En bild på mig från i somras

Bullar på hemkunskapen

Heej!
Dagen började med engelska nationella och det var dryyygt. Dessutom hade jag inget godis för att jag blev så stressad att jag glömde det. Det var lite jobbigt men sen hade vi jättelång lunch så då kunde jag gå hem och hämta det. Sen hade vi språk och sen hemkunskap och det var niice:P. Vi bakade bullar och man fick välja om man ville göra vaniljbullar eller kanelbullar så min grupp gjorde både och. Man skulle också komma på en ny form och vi gjorde de som kringlor. Sen när jag kom hem så blev jag jäättedeprimerad men det är lugnt nu. Nu orkar jag inte skriva mer. Jag skulle ha lagt in en bild på bullarna men datan är cp så det går typ inte att föra över bilder just nu. Ni får en bild från google istället.
Byye


Mumsigt!

Guuud vad sorglig

Heej!

Herregud vad sorglig Remember Me var!! Jag dog nästan i slutet för att den var så sorglig. Men jag rekommenderar den ändå för den var väldigt bra. Och för er som tänker se den läs inte nästa stycke för jag måste bara berätta vad som hände i slutet.

Tyler (Robert Pattinson) hade en väldigt dålig relation med sin pappa (Pierce Brosnan). Men i slutet blir de sams och Tyler väntar på sin pappas kontor medan han lämnar Caroline (Tylers syster) i skolan. När Caroline sitter i skolan så får man se att det står "Tuesday, September 11th, 2001". Sen går kameran över och filmar Tyler där han står och tittar ut genom fönstret på sin pappas kontor och de börjar sakta zooma ut. Den går längre och längre ut och till slut så får man se att han står i ett av Twin Towers.
Det värsta tillfället är när man fattar vad som kommer hända. Ni kanske fattar varför jag tycker att den är så sorglig?
Jag grät asmkt på bion och sen när jag kom hem och skulle sova så grät jag i säkert en halvtimme för att den där sista scenen spelades upp i huvudet på mig. Fjolligt va?:P






Nu sitter jag och försöker hitta nånting bra på tv men det finns typ ingenting. Har världens konstigaste känsla... Jg känner mig typ bortdomnad på nåt sätt... Inte så att det känns som om jag är sjuk utan mer känslomässigt bortdomnad om ni fattar:P.

Idag blir det iallafall lugnt hoppas jag. Jag undrar vad vi har hemma till lunch... Hoppas att det finns nåt gott. Okej jag vet, jag har precis ätit frukost och tänker redan på lunch men jag är riktigt goffig ibland:P. Jag tränar ändå bort allt jag äter... Jag verkar liksom inte kunna gå upp särskilt mycket i vikt.  Skitsamma nu babblar jag bara på om allt och ingenting så jag borde kanske sluta men när jag väl har börjat så är det svårt att få stopp på mig. Det vet vissa väldigt bra. Men att jag gillar att prata kommer bra till hands ibland faktiskt för om man ska träffa nån som man typ aldrig har pratat med förut eller knappt har träffat så är det ju bra om det inte blir sådär pinsamt tyst eller nåt sånt xD.
Nej nu ska jag dra.
Byye




Bio med Helene^^

Heej!
Nu sitter jag i vardagsrummet och väntar på att jag ska gå till bussen. Den går inte förrän om en timme så jag tänkte passa på att skriva ett inlägg så länge.

Vi förlorade tyvärr matchen mot Stenhagen men vi spelade ändå bra. Det blev 5-6 och deras sista mål berodde på att ingen täckte ett frislag från halva plan. Det var synd men spelade ändå inte så stor roll för oss.
Det finns dock en grej som jag blir jätteirriterad på och det är att jättemånga i vårt lag klagar hela tiden. Sluta klaga och gör ert bästa istället! Alla blir negativa om en klagar och då blir spelet jättedåligt. Så snälla snälla snälla sluta klaga!

Jag och Helene ska strax in och titta på Remember Me. Den verkar vara bra faktiskt, läste nyss vad den handlar om. Vi ska ta 19.55 bussen in men bion börjar inte förrän klockan nio så det blir till att vänta ett tag... Menmen det är inte så mkt att göra. Vi kan ta en fika eller nåt sånt istället.

Nu orkar jag inte skriva mer.
Byye


Remember me

Heej!
Vaknade för ca 45 minuter sen och har precis ätit klart frukosten. Det var skönt att äntligen kunna sova länge en helg istället för att vakna klockan nio som jag nästan alltid annars gör. Idag blir det nog en rätt kul dag tror jag.
Först blir det match mot stenhagen klockan två. Vi får hoppas att den går bra. Sen ikväll blir det bio med helene och det blir kul. Har inte varit på bio på jättelänge så... Jag har nog faktiskt inte varit på bio sen jag såg avatar och det var ett tag sen.

Just nu är jag faktiskt lite irriterad för jag har fått Anna Bergendahls låt på hjärnan-.-'. Ska nog sätta på lite musik för att få bort den. Sådär. Det blev Michael Jackson. Nu ska jag kolla runt lite.
Byye



Michael Jackson-This is it

 


Michael Jackson-Man in the mirror

FAN I HELVETES JÄVLA SKIT!!!!!

ÅÅÅÅHHHH JAG BLIR SÅ AAAARG!!!!!!! ANNA BERGENDAHL VANN>:(. I helvete elller... Jag HATAR hennes röst! Som om hon kommer komma långt i ESC... Nu är allt förstöööört:'( En ballad som den kommer INTE att klara sig bra alls. Jag som hoppades att vi kanske skulle kunna ha en chans i år men neeeej vi ska absolut skicka anna bergendahl eller hur hon nu stavas. Jag fattar inte vad är det som är fel med svenska folket? Varje år skickar vi en låt som vi tycker är jättebra men som alla andra länder inte röstar ett skit på. Okej nu överdrev jag rätt rejält... Internationella juryn gillade henne men  t.ex. den där ljusa tonen i slutet av låten passar henne inte alls. Och som jag sa, personligen så tycker jag inte alls om hennes röst. Jag tycker att den är jobbig att lyssna på. Jag tycker att salem al fakir eller eric saade skulle ha vunnit. De hade nog gått rätt långt i ESC. Speciellt erics låt, östländerna verkar gilla rätt poppiga låtar som fastnar i skallen. Och dessutom, eftersom att han är så snygg, så skulle nog rätt många tjejer ha röstat på honom. Nej nu blir jag faktiskt deprimerad.
Nu måste jag städa undan lite grejer för annars kommer pappa att bli rätt sur på mig...
Byye

Melodiifestivalen!!

Heej!
Just nu sitter jag och tittar på melodifestivalen. Är ensam hemma för vi blev bortbjudna till mina sysslingar erica wiik vet ni, men hon skulle förmodligen inte vara hemma så jag stannade hemma istället. Rösta på salem eller eric:D:D!! De är bäst!!

Idag sov jag till halv tio och det var sköönt. Eller okej jag vaknade klockan nio men jag halvsov fram till halv tio. Sen gick jag och softa hela dan tills jag och pappa åkte ner till hallen till samlingen. Vi hade match mot gottsunda idag igen och än en gång så vann vi med 4-3. Det var jätteskönt att vinna igen. Haha de blir alltid så sura när vi vinner:P. Sen stannade jag och tittade på när herrlaget spelade match. Och jag måste bara säga grattis till calle som gjorde mål:D. Det stod 6-7 till sten sture och då fick han in ett mål så att det stod oavgjort. Sen med en sekund kvar så gjorde björklinge mål i öppet mål så de vann:p.

Sen kom jag hem då och bara tagit det lugnt.
Imorron blir det först match mot stenhagen borta och sen bio med helene. Vi ska se Remember me med Robert Pattinson i. Det är därför helene ville se den:P
Jag vill se Shutter Island också den verkar vara jättebra:). Och så vill jag se Alice i underlandet och The wolfman. Nån som vill gå på bio nån dag?;)

Nu är det mellanakt i melodifestivalen... Det är typ duell mellan sverige och norge:P just nu är det alexander rybak som sjunger. Det har varit asmånga och vissa har man knappt hört talas om för att det var så länge sen... Det var en från 1965 och ända så långt bak. Och nu vann tydligen norge vilket jag inte riktigt fattar eftersom att sverige hade mkt bättre låtarO.o xD. Nu ska jag fortsätta titta för nu ska internationella juryn ge sina poäng.
Byye


Myskväll med Let's Dance och pizza

Heej!
Äntligen fredag!!!
Jag har längtat hela veckan efter att det ska bli fredag. Nu kan man ta det lugnt och vila upp sig och dessutom så är vi ju lediga på måndag också och det gör ju inte det hela sämre.

Idag kände jag mig faktiskt rätt pigg när jag vaknade och det var skönt. Dagen gick rätt snabbt och det första jag gjorde när jag kom hem var att baka chokladmuffins:D. Hoppas att de blir goda.

Ikväll blir det myys. Mamma är borta på nån after work grej och min lillasyster ska på kalas så det blir bara jag och pappa och vi ska beställa pizza och titta på Let's Dance. Det blir najsigt.

Idag pratade jag med Julia om att vi ska ha Harry Potter-maraton nån gång. Grymt kul! Man lär ju få börja rätt tidigt för att hinna med alla. De är ju liksom rätt långa allihopa.

Nu ska jag titta på vänner och smaka en av mina muffins.
Byye



Gott va?:P

Ingen svenska

Heej!
Idag pallrade jag mig iväg till skolan trots att jag var trött som tusan och helst hade sovit vidare imorse. Fast det var en rätt lugn dag så... Vi fick dessutom sluta över en timme tidigare för att svenskan var inställd. Nice!

Fick inte vara med på idrotten eftersom att jag har varit hemma och pappa skrev en lapp till mig men korkad som jag är så glömmer jag ju lappen såklart-.-. Fast det gjorde ingenting. Men som sagt så slutade vi ju efter idrotten och jag har suttit här ända sen dess.

Det slog mig nyss att det känns som fredag men neeej då det är ju torsdag-.-'. Tycker att det kan vara fredag och helg.

Hostan är bättre iaf:). Kanske till och med kan spela ordentligt på lördag. Eller så luras den bara... 

Glömde förresten skriva att jag sökte sommarjobb på kommunens hemsida igår. Tog barnomsorg som förstahandsval. Hoppas att jag får ett.... Annars kan pappa nog fixa, han har rätt många kontakter.
Menmen... Nu ska jag sluta babbla tror jag.
Byye

 


Får bli en bild på mig från när jag var i Barcelona med mamma och ja,
jag vet att jag inte ser bra ut på bilden men det fanns ingen annan:P


I wanna know what love is...

Why is everything so hard?
Why can't everything be just as when I was a little girl?
Why are the only people that likes me so infantile?
What is so wrong with me?
Because it's gotta be something?
If I'm wrong
Find me, look me in the eyes and say it
I can't take this anymore
I feel so lonely
I want somebody that loves me for who I am
I don't wanna be alone...



Sjuk:(

Heej!
Jag mår inge bra alls idag. Jag har varit sjuk sen i måndags ungefär och det blir inte bättre-.-'. Jag var tvungen att skippa träningen och sen hostade jag sönder på kvällen när jag skulle sova.
Idag har vi ju friluftsdag och jag skulle vara i stallet men det får jag inte nu och jag får varken rida eller träna ikväll heller:/. Hoppas att jag blir frisk så att jag iaf kan spela match i helgen.

Just nu sitter jag och äter frukost, tittar på tv och sitter vid datan då. Idag ska jag fan bara ta det lugnt och inte göra nånting. Gud vad skönt. Kanske titta på nån film och dricka mängder med forest fruit te för halsen.
Nu bytte jag till Rachel Ray istället. Inte världens bästa program men det finns inget annat alls.

Jag ska sluta skriva nu annars kommer jag bara börja skriva om helt meningslösa saker som ingen bryr sig ett skit om, jag känner mig själv.
Kanske skriver nåt mer sen.
Byye


 

Innebandy & skräckfilmskväll

Heej!

I fredags hade vi match mot gottsunda och det gick skitbra! Vi vann med 4-3 och jag gjorde 3-2 målet:D. Det var grymt kul för jag har inte gjort mål på eeevigheter. Och så gjorde jag en assist också men...

På lördan sen då så hade jag chans att sova till iallafall tio och gissa när jag vakna då? Jo klockan åtta på morronen såklart. Jag hade definitivt behövt sova längre för sen på uppvärmningen när vi skulle möta livets ord så kändes mina ben som bly och det typ snurrade i huvudet. Den matchen förlorade vi tyvärr men men... Världen går inte under för det. Efter matchen snurrade det jättemkt i skallen och jag började nästan tro att jag skulle svimma eller spy eller nåt sånt men det gjorde jag inte som tur var. Vi stannade på McDonald's för att äta lunch och efter det kändes det lite bättre så jag antog att jag bara hade varit hungrig. Men så kom vi hem och det började igen. Sen släppte det igen men då fick jag jätteont i nacken istället så då kom jag fram till att yrseln kom ifrån nacken.
På kvällen drog jag hem till helene och hade skräckfilmskväll. Det var skitkul! Vi började med att se liftaren och den var rätt bra men det var väldigt dåligt slut. Sen såg vi My bloody valentine 3D. Det var skitkul speciellt en gång när han kastade en hacka och det kändes som om den skulle gå rätt igenom en xD. Efter det såg vi Huset som gud glömde. Den heter nånting annat på engelska... Typ the amityville horror eller nåt sånt. Den var rätt äcklig på vissa ställen men den var bra. Vi såg The strangers sen och jag vet inte riktigt hur den var för jag somnade...
Sen såg vi Black water men den sov jag nästan men inte helt.

Maja åkte hem efter black water och jag och helene avslutade med att se på wild child. Den passade inte riktigt in men det var kul att se en komedi efter att ha varit allvarlig hela kvällen.

Jag vaknade vid halv tolv imorse och helene sa att hon vaknade redan vid klockan nioO.o. Vi gick upp, åt frukost, snackade lite och sen gick jag hem.

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av dan och inte göra nånting ansträngande.
Byye

Börja blogga igen

Heej!
Jag har funderat ett tag på att börja blogga igen så nu har jag bestämt att jag ska gör det.

Idag hade vi redovisningar på so:n och jag och helene hade gjort en power-point presentation. Så när vi hade rast mellan VIP och so så skulle vi prova om det funka för vi hade det på ett usb-minne och det funka inte. Och gissa varför? Skolan hade för gamla officegrejs. Som tur var så hade frida med sin dator för de hade power-point på den och då kunde vi visa den där istället. Tack frida!

Sen hade vi idrott och det var fett kul! Det ver nån kille från nån dansgrej som kom och visade en askul dans. Det var nån slags blandning av reggea och hiphop.

Just nu tittar jag på finalen av top model säsong 8. Jag vet redan vem som vinner men det finns inget annat att titta på. Det är synd att de sänder Förhäxad istället för One tree hill nu på eftermiddagarna:/. Annars hade jag tittat på det.

Ikväll blir det match mot Gottsunda klockan åtta ifall nån vill kolla. Det blir kul att möta gottsunda igen. Hoppas bara att vi vinner:P. Sen ska jag titta på utröstningen i Let's Dance. Hejar på Molly och Mattias.

Nu ska jag draa.

Byye


RSS 2.0